Stegeben på menuen i dag

 

 

  • 1 kg stegeben
  • Salt
  • Peber
  • Røget paprika
  • 2 lauerbærblade
  • 3 enebær
  • 2 gulerødder
  • 2 skiver selleri
  • 2 rødløg
  • 1 ltr. vand

 

Der er 1 kg stegeben

De er duppet tørre med køkkenrulle og krydret med salt peber og røget paprika

En tur på grillen for at lukke kødet og give det lidt stegeskorpe

CA. 10 min. 

Lagt i støbejerns gryde med 2 gulerødder, lidt selleri, 2 rødløg, lauerbærblade, 3 knuste enebær, peberkorn og 1 ltr. vand

Efter ca 1 1/2 time hvor det bare har simret på 3 på komfuret er de møre.

ups ! ville bare give det en halv time ekstra – men det endte med at blive flere timer, at det simrede

Så kom kødet igen på grillen og de blev smurt ind i Jack daniels barbecue ssauce

Tilbehør Kartoffelmos med selleri og hokai græskar fordelt

  • 500 g Selleri
  • 500 g kartofler
  • 200 g græskar
  • 1 tsk. Salt
  • lidt revet muskat nød
  • mælk

mosen blev groft most Når vi nu have gang i grillen, kom der lige nogle majskolber smurt ind i smør på Der blev lavet sovs af vandet som stegebenene havde kogt i

Den færdige ret – det smager gudeskøn