- 1 kg stegeben
- Salt
- Peber
- Røget paprika
- 2 lauerbærblade
- 3 enebær
- 2 gulerødder
- 2 skiver selleri
- 2 rødløg
- 1 ltr. vand
De er duppet tørre med køkkenrulle og krydret med salt peber og røget paprika
En tur på grillen for at lukke kødet og give det lidt stegeskorpe
Efter ca 1 1/2 time hvor det bare har simret på 3 på komfuret er de møre.
ups ! ville bare give det en halv time ekstra – men det endte med at blive flere timer, at det simrede
Så kom kødet igen på grillen og de blev smurt ind i Jack daniels barbecue ssauce
Tilbehør Kartoffelmos med selleri og hokai græskar fordelt
- 500 g Selleri
- 500 g kartofler
- 200 g græskar
- 1 tsk. Salt
- lidt revet muskat nød
- mælk
mosen blev groft most
Når vi nu have gang i grillen, kom der lige nogle majskolber smurt ind i smør på
Der blev lavet sovs af vandet som stegebenene havde kogt i
Den færdige ret – det smager gudeskøn